allt allt allt

Så nu, helgen är över. Den var helt okej, det var alkohol, tjockismat och löshoppning. Ja ni läste rätt jag vågade mig till ridhuset för att löshoppa lite kusar. Tant P skötte sig strålande och kravlade sig över hela 1 m utan att stupa på kuppen. Lill klas däremot är som bekant näst intill hjärndöd vissa stunder av sitt liv så han ruschade 4 varv i 120 knyck även i kurvorna, jag blundade nästan hela tiden. Sen hoppade han med ca 0 energi kvar i kroppen. Bra lillklas.

Han får godkänt ändå, det är för att han är söt. 

Idag ska jag tömköra pea och ev. Klas eller så rider jag ut med honom, den som lever får se. Men först ska jag fara och simma med min karl.

En annan episk nyhet är att jag har anlitat Brinkan att trimma klas 3-4 ggr i veckan, så klas får sina extra pass, super! Brinkan, bild lånad från carrolager.blogg.se


Nu ska jag ut i den påtagliga värmen och leva lite.


 diverse fyllon från i fredags

Allt om ingenting och inget om allting

Min lilla häst var fin, tanten var fin, idag var allt fint. Imorgon åker jag och gubben till umeå men först ska jag dressyra lillen.


"Rock 'n' roll is a lifestyle and a way of thinking... and it's not about money and popularity. Although, some money would be nice. But it's a voice that says, "Here I am... and fuck you if you can't understand me." And one of these people is gonna save the world. And that means that rock 'n' roll can save the world... all of us together" Almost famous

Om man kunde göra som med låtar ett soundtrack till sitt liv(låter alltid fräsigare på engelska) fast med film så skulle mina vara Almost famous och Farväl falkenberg. De ligger mig nära hjärtat, dem berör och är förmodligen det vackraste vi kommer få se i rörlig bild.

jag hade tänkt ladda upp en bild på klas men den tjurade så ni får något annat istället. Ni får Cat stevens. Go natt med er

summar

Våran bana är så gott som brukbar igen skulle bara behöva sladdas lite. Igår red jag på en stor volt och hade två galoppbommar igenom den. Först var han gode sur, stannade och tjaffsade, slog för skänkeln och annat otyg. Útifrån mina erfarenheter av detta beteendet så lossade jag på nosgrimman ett hål. Brukar alltid vara där skonklämmer och visst var det så igår också för vips vart han superfin med reervation för högervarvet där han hejdlöst kastar ut sin ytterbog och gräver sig fram. Blir att ta fram dressyrsnärten och träna lite skolor i galopp så att han blir starkare.

Idag är jag fortfarande förkyld/allergisk men tanken är att jag ska hoppa lite banan, nån serie kanske. Iallafall bara något litet då jag hade tänkt löshoppa honom i helgen om jag vågar. Får väll blunda. 

Annars har jag inget att komma med. Världens bästa Lager kommer hem på måndag och kiba är en hejare på att hänga med när man cyklar.

 Skulle inte vara dumt att sitta där nu