Helgen som var.

Var jag i sundsvall. Det var ingen random resa med ohyggliga mängder alkohol, nej det var ted träning med min lilla häst som faktiskt gick rätt bra för att vara jag. Är fortfarande lite kantig i ridningen men det är mest för att jag är hopprädd, ja ni hörde rätt hopprädd kommer med åldern(min ålder) eller så kom det med min lynniga shemale kuse paverick. Ted tyckte iaf att klas hade gått framåt och hade satt sig mer i kroppen så nu ska vi bara fortsätta jobba på och stärka honom.

klas var fantastiskt fin i lördags vilket resulterade i möra ben¨på söndag, men han kämpade på. Han har nämligen lätt för att tappa humöret när han blir trött. Men icket så duktiga duktiga lilla grå. Annars käkade vi chocklad tryfflar, såg sändningarna från globen och åkte bil. Blir mycket bilåkande när man ska till sundsvall. Men åker man med min far då får man veta bakgrunden till allt och alla som det pratas om på radion man får också en genomgång av sveriges alla stora älvar från norr till söder. Om inte annat så sover man väldigt bra. Idag vilar jag, och resten av veckan är det plugg för att sedan luffa ner till skåne och hälsa på min fru! Min underbara fru! ÄNTLIGEN!!!


 Fru och Antonio B

måndag

Igår fick klasse hoppa minsann! jobbade med galoppbommar innan ett litet stigsprång som först var ett räcke främst i vänster varv där han har svårast med taxeringen och tyckte övningen föll ut väldigt bra. Själv har jag fortfarande problem med att jag över-gör alla moment men det blir bättre iallafall, alltid nått. red sedan en kort bana på lite lägre höjd och jag tycker faktiskt att det börjar arta sig.

Idag ska den unge mannen få fara ut och luffsa bara då det vart en ordentlig genomkörare igår. Annars väntar upptakt inför kursen till helgen hela veckan.

Sen ska jag försöka komma igång o plugga i veckan då det börjar dra ihop sig för slutprov och alla kurser ska vara avslutade.
Roligare än så blir det inte då jag endast sovit i 4 timmar inatt. Inte ok!

Är som vanligt inte ute i god tid

Ska på bio med min karl idag och borde ha börjat fixa kaluffsen och täcka över de värsta krigsskadorna från min vecka i fullkomlig dvala. Men som vanligt fastnar jag vid datorn eller vid någon annan burk.

Lill klas får sträcka på långbenen ikväll ute på våran puckelpist bana, tänkte mig lite smyg styrka med tanke på våran semi djupasnö och lite lösgörande.

Nu ska jag susa!