Riddiculus

Idag har jag gråtit helt utan egentlig anledning, men ändock! I tid och otid, när jag stekte plättar, till when harry met sally och på väg till ica. Så det som visade sig vara bästa botemedlet var att köpa en påse chips och se en riktigt löjlig film. i mitt fall blev det 13 going 30 och jag har skrattat och suttit med skämskudde och livet känns lite, lite bättre. 
Riddiculus -  Får en Boggart (en varelse som förvandlar sig till det du är räddast för) att bli något komiskt.
 

Helg

jag firade helgen med att däcka framför en Maria Wern film med en halväten tunnbrödrulle i näven. Veckan har gått fort och har varit väldigt rolig och lärorik, ser fram emot nästa veckas bravader. Clas fick galoppträna nere på stora utebanan idag och för att jag inte ska bli manisk och för pillrig och långsam och sabba hela passet så satte jag lurarna i öronen och lyssnade på The Clash samtidigt, bra sätt att komma upp i lite tempo. Classe tyckte det var toppen och är faktiskt väldigt lyhörd även när man kommer upp i tempo, finaste lilla grå. 
 
Jag måste däremot träna rygg och mage för att orka hålla mig vettig i sadeln, blir lite hukig och lite sned och gud vet vad. Är en jäkla snurr där uppe på ryggen, värst blir det i slutorna måste nästan se ut som jag får nå spasmer. 
Någon som har bra tips på hur man tränar kroppskontroll? Hit me liksom