Sunky's psyched låt

Ni skulle få en tung kvällshistoria om mitt senaste halvår men vi sparar det till imorgon. Istället ska jag berätta om något som hände förra helgen någonstans mellan Skellefteå och Bygdsiljum för er som inte är bekant med området så känns det ungefär som om man aldrig kommer fram. Det resulterar i att man lyssnar på allt man bränt ut under en livstid(Läs: tonåren). till saken, i bilen sitter jag(fylle chaffis), Emanuel och Sunky. Både Emanuel och Sunky är väldigt Rock'n roll och hårt ska det vara. Ni vet Sabbath tungt. Bandtröjor, spottar på glada människor, räcker finger åt syntare och har skinnpaj i alla väder. Ni kan ju ana min förvåning när det visade sig att hårdrocks Sunkys psyched låt var; Håll i er, Bomfunk MC's - Freestyler

Om ni har svårt att visuellera händelsen så var det ungefär så här näst intill(Läs: skillnaden var att vi var 3 och åkte BMW)

And every demon wants his pound of flesh

Idag ska jag göra rid-premiär för första gången sedan augusti om man inte räknar min skakiga skritttur med frugan på Strömsholm. Hur laddad jag är? Så laddad att jag putsat stövlarna, ställt dom vid dörren samt svept av all annan läderutrustning av bara farten.
Hur det kommer sig att jag har världens finaste lilla grå i Sundsvall samtidigt som jag tar upp ridningen igen och väljer att göra det på ridskola det drar jag igenom när jag kommer hem ikväll eller imorgon om jag svimmar av utmattning efteråt.
Kram på er!
Gosefisen <3

Min natt:

I natt färgar jag håret och ser Cameron Crowes underbara, fantastiska och älskvärda Almost Famous för 511 gången.

"and they will ruin rock 'n' roll and strangle everything we love about it"