dead

Jag har fruktansvärt ont i foten av någon märklig andledning, som tur är har klas vilodag idag. Överväger dock att fara och massera honom lite.

Händer absolut inget annat, funderar på att vara nykter resten av mitt liv.

Ska iaf försöka ta mig tid till att göra någon sorts planering för klas de närmaste veckorna.

Over and out

Onsdag

Idag har jag varit hos doktorn som muntert konstaterade att min astma är bättre än i februari, det kom inte som någon chock inte ens lite. Vintern är ett helvette med astman.

Annars tränade jag på h-maskinen. Jag krossade min högra vadmuskel och lyckades förhoppningsvis bränna lite av de skräp jag hunnit kasta i mig under helgen.

Jag red också, kvällspasset på klas. Jag kastade fram cavalettibommar på volt samt en upphöjd galoppbom på nedre delen av volten och så snurrade vi med lite övergångar och annat nödvändigt. fin var han min lilla sprätt och pigg! Ändock hade Brinkan(och det kändes att det var Brinkan som trimmat, gööör fin!)ridit på förmiddagen.

Imorgon ska jag till ers och träna med Öste och Norre, ska leta efter någon vettig övning det sista jag gör innan jag ramlar i säng.

Ohoy gott folk.
  Gissa vem ;)

June

Det har gått ett tag sedan sist minsann. Det som har hänt är väll ytterligare en rivig utekväll och hemmatävlingen som var i lördags.

Klasse startade 1 m och var som vanligt fin, dock var han skitnödig på ettan med det tog sig och sen hoppade han riktigt väl. Är nöjd med tempot och rytmen och min hand var helt ok trots ett strulig träningsvecka. Gjorde en barnlekis grej och det var att jag red väldigt mycket fram på sista linjen, får allergiutslag av sånt.
Nästa start blir Kiruna, midsommarhelgen.

Klas var även och fixade sina tänder i måndags och det såg väll ut som väntat. Trasligt där han slängt upp bettet, kort och gott.

Jag är seg och lite trött och mest av allt oinspirerad. Jag har kvällspasset med klas idag. Lurar på lite cavalettibommar eller något liknande. Den som lever får se.


 Titta vilken lustig bild, skriker surträsk om den