Quitters don't win !

igår red jag ovanligt tradigt. Det är så ibland, jag blir stressad i ridningen och klas studsar fram och tillbaka, kastas hit och dit mellan hopp och förtvivlan. Men skam den som ger sig, bit ihop eller bryt ihop. Sista gången lyckades vi faktiskt väldigt bra, ja vi var alltså och hoppade igår. en galoppbom ett hjälp hinder ut på en oxer. han fick hoppa lite högre än vanligt, jag måste sluta vara en hönsmamma och begränsa honom på 70 cm vecka in vecka ut.

Men med åldern har jag blivit tämligen hopprädd(tack pavie) och det finns ingen jag är mer rädd om än klas. Min fina lilla grå som är allt jag någonsin velat ha.

Idag ska jag rida igenom dressyrprogramet som vi ska rida på tisdag då vi ska "tävla" i dressyr. Klas hatar skrittdelen och blir yberhet i alla övergångar. Dressyr är egentligen inte våran grej fastän hör och häpna klas fått lovord om att kunna gå msv dressyr. Jag höftar det och är nöjd om vi startar någon enstaka tävling nån gång per år bara för variationens skull ;)

Imorgon är det jul och igår var det exakt 5 år sedan jag fick världens bästa julklapp någonsin, min fina stora bruna häst.

Hoppas ni får en trevlig helg och kanske syns vi ute i vimlet!

Veckans bästa måste vara att frugan kommer hem i januari en kortis, hur bra? med tuff konkurrens av min praktikplats i sundsvall ;)


 Söt kork!